torsdag 5. august 2010

Bare blåbær!

Hører rykter om at blåbæra er moden,
jippi sier nå bare jeg :)
Folk kan gjerne få ha både jordbær og
multer i fred, blåbær er min favoritt!!Her er litt av fjorårets fangst :)
Håper jeg finner MASSE i år.
Koselig å gå på tur å plukke bær,
men ikke fullt så morsom å renske da :)


Så mye godt man kan lage med
blåbær,
lagde blåbær foccaccia her om dagen
og det var NYDELIG :)5 kommentarer:

 1. Masse lekre bilder :) Ja, blåbæra er modne! :)

  Ut i skogen å plukke! hehe :)

  Godklem

  SvarSlett
 2. Jeg er ingen bærplukker, men jeg spiser jo gjerne... ;) Blåbær er nydelig. Kanskje jeg skulle prøve meg på litt plukking i år!!?

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei på deg Synnøve ! Åhhh,så deilig med blåbær,det er min absolutte favoritt !!! Håper jeg får plukket noen liter,må vel lure med meg noen på tur,for jeg liker ikke og gå alene i tett skog......!
  Ble helt stum,da jeg så de vakre tømmerveggene i butikken din.....blir nok mye jobb å få dem frem i dagen,men for en gevinst den dagen dere er ferdige......sukk ! Hele huset som butikken er i ,er jo nydelig......jeg måtte sette meg på trappen din,og rørleggeren tok bilde...hhheeeeeheee :) Håper dere får realisere kaffebaren.......gleder mag allerede til neste besøk,og håper og få til en vintertur,for jeg har aldri vært der da !! Kan jo være like vakkert da......iallefall sjarmerende,med snøstorm og store bølger....men kansje ikke akkurat den dagen jeg skal sitte 4 timer på ferga til Moskenes.......herfra ....!
  Ser ut som du har kosa deg skikkelig i Sverige,jeg kom meg ikke dit i år,men satser på og ta det igjen til neste sommer.....det er bare topp og feriere der.....og så er det jo ikke mange meterne mellom alle loppis-skiltene !!! Ikke rart jeg føler meg hjemme i nabolandet......heheheheeee :) Men du må ta deg en tur til Ramberg,på den lille loppisen....pass bare på og hold godt i døra......hihiiii.....jeg ler enda når jeg tenker på ansiktsuttrykket til den mannen !!!
  Kos deg videre,du drar vel snart på messe.....skulle likt å sitte på skulderen din da.....og sett på alle fristelsene :) Klem,Mona.

  SvarSlett
 4. Å så mye flott Synnøve ! Nydelig natur og blåbær er jo det beste som finnes da :-)

  Ønsker deg en fiiin helg :-)
  Klem, Nostalgia (som også heter Synnøve:-))

  SvarSlett
 5. Jeg er ingen bærplukker (har ikke tålmodighet)
  Men jeg liker godt å spise.
  Kanskje jeg kan lure noen andre på tur? ;-)
  Klem Igi

  SvarSlett